"Який з тебе боєць?": На Волині 20-річного воїна АТО обізвали і виштовхали з автобуса

​Водій маршрутки звинуватив українського бійця в підробленні документів.

У Волинській області 20-річного АТОшника вигнали з автобуса. Фото: За Збручем.

У неділю, 30 жовтня, в Нововолинську на автостанції водій вигнав 20-річного ветерана АТО з автобуса. Про це повідомили в співтоваристві "Цивільний копус "Азов" в соцмережі ВКонтакте, інформують Патріоти України.

Доброволець полку "Азов" Мирослав Никитюк купив квиток на автобус за пільговим тарифом. Коли боєць надав посвідчення водію автобуса, той почав його ображати і називати "брехуном", який "не був ніде".

При цьому водій образив ветерана АТО, сказавши "який з тебе боєць" і звинуватив його в підроблених документах, коли Мирослав звернувся до диспетчера автостанції. Після словесної перепалки водій взагалі виштовхнув АТОшника з автобуса.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...