Ідентифікували завдяки ДНК-експертизі: На Кіровоградщині перепоховали бійця, який загинув у 2014 під Дебальцевим (фото)

Після загибелі Вадим Рогожкін попередньо був похований в Луганській області як невідомий солдат.

Вадима Рогожкіна перепоховали на рідній Кіровоградщині. Фото:http://rk.kr.ua/

У селі Митрофанівка Новгородківського району Кіровоградської області сьогодні попрощалися з військовим Вадимом Рогожкіним, який загинув в зоні проведення антитерористичної операції в 2014 році. Як повідомляє Новгородківська райдержадміністрація, близько 300 людей прийшли провести бійця в останню путь, передають Патріоти України з посиланням на Рідний край.

Серед них - друзі, однокласники, рідні, бойові побратими, керівники району та села. Військовий був мобілізований в жовтні 2014 року, в тому ж році загинув під Дебальцевим. Він був похований в Луганській області як невідомий солдат.

Ідентифікували бійця завдяки ДНК-експертизі. Кошти на перевезення і поховання зібрала громада села Митрофанівка. Рогожкіна поховали на сільському кладовищі. У нього залишилася мати.

Вадим Рогожкін народився 10 січня 1988 року в Миколаєві. У 2001 році його сім'я переїхала в Митрофанівку до бабусі. Батьки хлопця розлучилися. Навчався він у місцевій школі, закінчив Олександрійське професійно-технічне училище за фахом будівельник.

Після навчання служив в ЗСУ, потім працював будівельником. У жовтні 2014 року був мобілізований, служив у 2-й танковій роті 24-ї окремої механізованої бригади, загинув під Дебальцевим Донецької області.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...