Є інформація від СБУ. Кремль відправив в Україну ДРГ для ліквідації Яроша - екс-голова "Правого сектора"

Нардеп Дмитро Ярош повідомив, що деякі спроби російських спецслужб "дістатися" до нього вдалося зірвати.

Дмитро Ярош. Фото:publicist.in.ua

У Росії відкрито кілька кримінальних справ щодо колишнього лідера "Правого сектора", позафракційного народного депутата Дмитра Яроша. Про це в інтерв'ю Апострофу повідомив сам політик, зазначають Патріоти України.

"Я їх не рахував. Кілька точно є. Я знаю, що є кримінальна справа за Чечню, в якій я ні разу не був. Є й інші кримінальні справи", - сказав Ярош.

Він прокоментував справу, про яку повідомили 30 вересня.

"Це вже не перша кримінальна справа, відкрита проти мене. Тому скільки їх буде ще, немає ніякої різниці", - заявив депутат.

Політик відповів на питання, як кримінальні справи в РФ вплинули на його життя, і чи не "підбиралися" до нього російські спецслужби.

"Від Служби безпеки України за ці два з половиною роки неодноразово надходила інформація про можливість якихось дій з боку диверсійно-розвідувальних груп з Російської Федерації конкретно щодо мене. Часом їх нейтралізували, а часом це була дезінформація. Але це ж війна, це нормальний стан. Ми воюємо проти них, а вони воюють проти нас ", - зазначив Ярош.

Як стало відомо, 30 вересня Слідчий комітет Росії повідомив, що відкрито кримінальну справу проти нинішніх і колишніх лідерів і керівників "Правого сектора" Дмитра Яроша, Андрія Тарасенка, Андрія Стемпіцького, Валерія Воронова, Артема Скоропадського та інших осіб.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...