Євро-2016: Йоахім Льов вибачився за свою "непристойну поведінку" під час матчу Україна-Німеччина (відео)

Камери застукали головного тренера німців, коли він чухав причинні місця.

Йоахім Льов. Фото: dynamo.kiev.ua.

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов приніс вибачення за свій неординарний вчинок під час стартового матчу Євро-2016 проти України. Футболісту соромно, що камери його застукали за незвичайним заняттям по ходу гри. Він пояснив, чому так вийшло, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Іноді ти робиш щось неусвідомлено. Я бачив ці фото і відео. Я не хотів, але це сталося. Не чекав, що це викличе такий ажіотаж. Звичайно, прошу вибачення за мою поведінку. У матчі проти України це був адреналін від гри, емоції. Мені прикро. Постараюся більше так не робити", - сказав Льов.

Нагадаємо, що Німеччина обіграла Україну в першому турі групи С, хоча команда Михайла Фоменка дала бій чемпіонам світу.

Йоахім Льов і раніше відрізнявся неформальною поведінкою під час драматичних матчів - в 2010 році журналісти застукали німецького тренера за поїданням своїх козявок.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...