"Їх теж звільнив "Русский мир": Фото розрухи в Абхазії

Фоторепортаж про те, як зараз живе невизнана держава, підірвав мережу.

Абхазія. Фото: lana-sator.livejournal.com

У соціальних мережах викликали великий резонанс фотографії руйнувань в невизнаній Абхазії. Фото опублікувала блогер lana_sator на своїй сторінці в Живому Журналі, повідомляють Патріоти України.

Блогер вирушила в Абхазію зустрічати новий рік і зробила фоторепортаж про те, як зараз живе невизнана держава. Вона фотографувала об'єкти абхазької промисловості та інфраструктури, які сьогодні знаходяться в зруйнованому стані.

"Ось вам трохи свіженької Абхазії 2017 року. Багато фото. Розруха на будь-який смак. Донбасу дивитися в першу чергу", — коментує репортаж блогера український журналіст Денис Казанський. "Їх теж звільнив "Русский мир". Уважно дивіться, як виглядає Абхазія в 2017 році", — коментують фото в Twitter Полтолог.

"Я б показував ці фотографії у всіх школах світу в обов'язковому порядку. Щоб всі наступні покоління знали", — пише про знімки користувач Twitter з ніком Сергій наумович. Публікуємо найпоказовіші знімки, зроблені блогером.


Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...