​Їхав спеціально до дітей: Зірка "Піратів Карибського моря" і "Володаря кілець" не побоявся приїхати на Донбас та зустрівся зі школярами (відео)

Голлівудський актор Орландо Блум приїхав на підконтрольну Україні територію Донбасу в якості посла доброї волі ЮНІСЕФ

Орландо Блум

Кіноактор відвідав Святогірськ, Слов'янськ та Краматорськ, повідомляють Патріоти України. Зокрема, у Слов'янську актор побував у школі № 13, а в Краматорську вечеряв у місцевому арт-кафе "Фієста". І якщо школярі фотографувалися з Блумом, то відвідувачам і персоналу кафе заборонили робити з ним селфі. Спільні фотографії з актором 27 квітня з'явилися в Інстаграме на сторінках слов'янських школярів і в фан-акаунтів Орландо Блума.

Орландо Блум 39-річний британський актор Орландо Блум, відомий за ролями у фільмах "Пірати Карибського моря" і "Володар кілець", підтримує ЮНІСЕФ з 2007 року. З тих пір він відвідав у справах організації Непал, Боснію і Герцеговину, Росію, Ліберію, Македонію і інші країни, в число яких тепер входить і Україна.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...