Імунітет українців перед штамом "Брісбен" безсилий: Лікарі пояснили, як уберегтися від грипу

​Головне в профілактиці з вірусом - дотримуватися гігієни рук.

В Україні лютує грип. Фото: ТАСС.

Лікарі розповіли українцям, що перші в групі ризику вірусу грипу - це п'ятирічні діти. Про це повідомляється в сюжеті телеканалу "Україна", пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Цього грипу в Україні не було п'ять років. Прихід епідеміологи прогнозують на кінець зими - початок весни. Кажуть, перед вірусом штаму "Бріcбен" імунітет українців безсилий.

Купувати в терміновому порядку препарати, які зміцнюють імунітет, епідеміологи не радять. Краща профілактика - це гігієна рук.

Дієтологи вважають, що експериментувати з їжею потрібно дуже обережно. У період гострих респіраторних епідемій максимально варто обмежити в раціоні солодке, консервоване, смажене, здобу. Консерванти пригнічують розвиток кишкової мікрофлори, а це - захисний бар'єр проти потрапляння вірусів в організм.

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Збільшуємо демографічну кризу? Якими будуть наслідки заборони на консульські послуги

середа, 24 квітень 2024, 15:24

Позбавлення консульських послуг українських чоловіків за кордоном призведе не до покращення мобілізації, а до масових спроб отримати громадянство інших країн. Таку думку висловив відомий український активіст, волонтер та офіцер ЗСУ Мирослав Гай, перед...