"Його пограбували, зникнення важливих документів підштовхнуло його до фатального кроку", - сусідка про загибель політолога Дорошенка в Києві

Про те, що Дорошенко - відомий політолог, люди, які живуть в під'їзді, дізналися з новин.

Політолог випав з вікна на 9 поверсі. Фото: Мар'яна Прозорова.

Сьогодні зранку на тому місці, де вчора, 24 квітня, випадковий перехожий виявив тіло відомого політолога Андрія Дорошенка, вже нічого не говорить про жахливу знахідку: люди проходять повз, двірники звично метуть вулиці, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Тіло Дорошенка, який, як виявилося, був довіреною особою політика Тараса Чорновола в ВР, знайшли прямо біля входу в під'їзд будинку по вулиці Донця, 21-а. Зранку доступ до місця падіння Дорошенка вільний, поліцейська огороджувальна стрічка лежить в сміттєвій урні, на асфальті - кілька плям крові.

Свідок Ігор розповів, що виявив тіло Дорошенка вчора, близько 14:00. Чоловік каже, що проходив тут випадково і побачив на асфальті тіло політолога. "Підійшов ближче, була калюжа крові. Ознак життя ніяких. Я відразу викликав поліцію", - розповів киянин.

Коли приїхала поліція, то в кишенях Дорошенка був виявлений телефон і паспорт, по ньому і дізналися, хто був загиблим. Потім поліцейські подзвонили дружині Дорошенка.

Місцеві жителі в той же час сказали, що не знають Дорошенка, в цьому будинку його ніхто не бачив і він не проживав тут. Невідомо, чому в цьому будинку взагалі перебував Дорошенко і як він сюди потрапив.

Про те, що Дорошенко - відомий політолог, люди, які живуть в під'їзді, дізналися з новин. До речі, в день загибелі Дорошенко у себе вдома виносив сміття, це бачили його сусіди. Після цього політолог і попрямував в сторону нещасливого будинку.

Вікно на 9-му поверсі, з якого випав Дорошенко, до цих пір відкрито, видимих пошкоджень тут ніяких немає. Сусіди Дорошенка розповідають, що мало про нього знали і дуже здивувалися, дізнавшись, що у нього є дружина. Кажуть, що бачили Дорошенка вранці, в день загибелі, з відром для сміття.

Як виявилося, пару тижнів тому політолога пограбували. Одна з сусідок політолога припустила, що це могло послужити поштовхом для такого несподіваного вчинку, так як, можливо, у нього були вкрадені важливі папери.

Квартира Дорошенка на даний момент опечатана. Поліція вже оглянула приміщення і поїхала. Політологу Дорошенку було 40 років.

Раніше повідомлялося, що спочатку розглядалася версія самогубство, проте потім поліція перекваліфікувала справу на умисне вбивство.

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...