Істерика Кремля: У Москві нервово відреагували на святкування дня народження Бандери

Кум Путіна Медведчук і кремлівська маріонетка в Криму Аксьонов вважають, що Україна втрачає в міжнародному іміджі, поглиблюючи розкол в суспільстві.

Смолоскипна хода на честь дня народження Степана Бандери. Фото:http://vistidp.com/

У Росії гостро відреагували на святкування Україною 108-річчя від дня народження патріота, громадського діяча Степана Бандери. Зокрема, кум Путіна Віктор Медведчук і його ставленик в окупованому Криму Сергій Аксьонов заявили, що країна втрачає в міжнародному іміджі, а розкол в суспільстві поглиблюється. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

"Новый год на Украине, по недоброй традиции последних лет, начинается с празднования дня рождения нациста и палача Бандеры. Его идейные потомки продолжают разрушать украинскую государственность и уничтожать международный имидж этой страны. Людоедская бандеровская идеология возведена в ранг государственной", - обурюється Аксьонов.

За його словами, навіть близький друг і сусід України Польща не змогла і далі ігнорувати подібні заходи в країні і закликала не святкувати 75-річчя УПА. При цьому використовувала ультимативну форму. Аксьонов нагадав про основоположні принципи Нюрнберзького процесу, який засуджує нацизм у всіх проявах. Також згадав вирок Бандері в СРСР до страти.

"Бандеровщина – это всемирный позор Украины!… Уверен, что украинских нацистов, духовных наследников Бандеры, ждет неминуемое возмездие, новый Нюрнберг. Причем произойдет это намного раньше, чем многие думают", - проголосив Аксьонов.

Підтримує його і кум Путіна Віктор Медведчук. За його словами, святкування річниці дня народження Бандери підтримується українською владою. Однак така позиція нібито розділяє українців, замість того, щоб об'єднувати.

"Героизация ОУН-УПА, переименование улиц (как известно, петиции киевлян о недопущении переименования Московского проспекта в проспект имени Степана Бандеры столичной властью были проигнорированы), попытки переписать, перекроить историю под новые стандарты свидетельствуют о том, что "партия войны" не заинтересована в консолидации общества, а намерена и дальше придерживаться принципов "политики раскола" – политики, которая ведет к эскалации напряжения и агрессии в обществе", - вважає Медведчук.

Як відомо, у Києві та інших містах України 1 січня кожного року проходить урочиста хода на честь дня народження відомого українського діяча Степана Бандери. У столиці його пам'ять вшанували смолоскипною ходою.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...