Юний герой: Представники ДСНС нагородили 13-річного одесита, який під час пожежі в таборі "Вікторія" врятував 15 дітей (фото)

Максима Тихончука нагороджували під час відкриття турніру з дзюдо в дитячо-юнацькій спортивній школі, де він займається.

Фото:dumskaya

Представники Державної служби з надзвичайних ситуацій нагородили 13-річного одесита Максима Тихончука, який під час пожежі в дитячому таборі "Вікторія" врятував життя щонайменше 15 дітей. Про це повідомляє місцеве видання Думская, зазначають Патріоти України.

Нагороджували хлопця під час відкриття турніру з дзюдо в дитячо-юнацькій спортивній школі, де він займається.

Зараз Максиму тринадцять, він уже вважається досвідченим борцем, адже тренуватися почав з чотирьох років. Позаду кілька турнірів і нагород, зокрема бронза першості Одеської області. За ці роки він встиг змінити кілька вагових категорій. Виступав навіть у вазі до 78 кг. У юніорів це супер важка вага. Зараз його вага - 66.

Мама Максима Ольга Тихончук розповіла: "Молодша дочка виступає в тому самому ансамблі "Адель", і звичайно, вона теж була в" Вікторії ". Це дуже злагоджений і дружний колектив, в цьому заслуга керівника Тані Єгорової. Максим був в сусідньому корпусі, і не міг залишитися осторонь. Коли я вночі їхала в табір, то постійно говорила з дочкою телефоном, вона відразу сказала, що Макс рятує дітей".

"Я не пам'ятаю, скільки дітей вивів. Може, 15, може, більше. Я відкривав кімнати, багато спали і надихалися димом, хто не міг йти, я виносив на руках", - розповів хлопець.

Представники Державної служби з надзвичайних ситуацій вручили Максиму Тихончуку грамоту, а також подарували книги і нове кімоно.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...