Їжте на здоров'я! Держдума РФ дозволила російським спортсменам вживати допінг "з метою лікування"

Дозвіл на терапевтичне використання допінгу також звільняє від відповідальності тренерів, лікарів та інших відповідальних осіб.

Держдума РФ дозволила спортсменам вживати допінг, якщо у них на те буде відповідна рекомендація лікаря. У такому випадку використання препаратів не буде вважатися порушенням. Про це повідомляє російське агентство Интерфакс, передають Патріоти України.

Поправка стосується також випадків володіння "забороненими речовинами і забороненими методами" і їх поширення.

Дозвіл на терапевтичне використання допінгу також звільняє від відповідальності тренерів, лікарів та інших відповідальних осіб.

Як відомо, 8 жовтня 2016 року на саміті Міжнародного олімпійського комітету було запропоновано залучати до кримінальної відповідальності тренерів і лікарів, які поширюють допінг.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...