"Какой Жилин, вы о чем? У мужа алиби", - Лариса Луппіан розповіла, де був Михайло Боярський 19 вересня

Дружина відомого російського актора обурена, що ім'я її іменитого чоловіка приплели до цієї неприємної історії.

Михайло Боярський. Фото: ua.golos.ua.

Під час розстрілу Євгена Жиліна в Підмосков'ї відомий російський актор разом зі своєю дружиною перебував у Санкт-Петербурзі на матчі ФК "Зеніт" проти "Рубіна". Дружина знаменитості роздратована, що до неприємної у всіх сенсах історії приплели її іменитого чоловіка, і заявила, що у Боярського є алібі. "Ми з ним були на матчі в Пітері, я це підтверджую", - цитує її слова "Радіо Балтики", передають Патріоти України.

Лариса Луппіан помітила, що багатьом людям здається, що вони мають схожість з її чоловіком, але це не означає, що ім'я Боярського потрібно приплітати до всяких вбивств, для розслідування обставин і скандалів.

Нагадаємо, 19 вересня під Москвою у ресторані "Вітерець" невідомий розстріляв Євгена Жиліна та його друга Андрія Козиря. Лідер організації "Оплот" помер на місці, його соратника у тяжкому стані госпіталізували.

Згодом з'явилось відео з місця вбивства Жиліна.

Слідчий комітет РФ оприлюднив основні версії вбивства ватажка "Оплоту" і назвав прикмети кілера. Пріоритетною є комерційна діяльність, також не виключаються особисті неприязні стосунки.

Також повідомлялося, що Жилін був частим відвідувачем в ресторані "Вітерець", до якого причетний син російського режисера Микити Михалкова - Артем.

Охоронець Жиліна Андрій Козирєв, який з пораненнями щелепи і плеча перебуває в лікарні Одинцового, прийшов до тями і почав давати свідчення. Він розповів, що кілер був загримований під Михайла Боярського.

Тим часом українські користувачі соцмереж влаштували флешмоб на сайті ресторану "Вітерець", де застрелили Жиліна, і просто засипали заклад вдячними відгуками.

В окупованому Донецьку жителі "ДНР" почали збір коштів на похорон Жиліна, якого ховатимуть в Московській області.

Чи може чоловік виїхати до іншого міста під час мобілізації - нюанси, які варто знати

вівторок, 14 травень 2024, 8:22

Закон про мобілізацію не обмежує свободу пересування військовозобов'язаного чоловіка. Утім, є низка вимог, яких треба дотримуватись українцям призовного віку. . Про це заявив член комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони т...

У Волгоградській області рф дрон відправив під укіс вантажний потяг. Гарно горіла солярка

вівторок, 14 травень 2024, 8:05

У Волгоградській області РФ через "втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту" зійшли з рейок вагони вантажного потяга. Про це повідомила Приволзька залізниця. . Як зазначається, рух поїздів у районі станції було призупинено. . Також п...