Жителі "ДНР" збирають гроші на похорон Жиліна

Повідомляється, що ватажка "Оплота" ховатимуть в Московській області.

Євген Жилін. Фото: argumentua.com.

В окупованому Донецьку збирають кошти на похорон лідера проросійського незаконного збройного формування «Оплот» Євгена Жиліна, який був застрелений вчора в Підмосков'ї в ресторані «Вітерець». Про це пишуть користувачі соціальної мережі Твіттер, передають Патріоти України.

Згідно з текстом повідомлення, інформація надійшла від сімей так званих окупаційних донецьких «депутатів». Як повідомляється, люди здають на похорон застреленого бойовика «по 1000+ р».

Крім того, наголошується, що тіло загиблого лідера НВФ «Оплот" не привезуть до окупованого бойовиками «ДНР» Донецьк, а ховати Жиліна будуть в Московській області Росії, під Москвою, в даний час більш точної інформації немає.

Нагадаємо, 19 вересня під Москвою у ресторані "Вітерець" невідомий розстріляв Євгена Жиліна та його друга Андрія Козиря. Лідер організації "Оплот" помер на місці, його соратника у тяжкому стані госпіталізували.

Згодом з'явилось відео з місця вбивства Жиліна.

Слідчий комітет РФ оприлюднив основні версії вбивства ватажка "Оплоту" і назвав прикмети кілера. Пріоритетною є комерційна діяльність, також не виключаються особисті неприязні стосунки.

Також повідомлялося, що Жилін був частим відвідувачем в ресторані "Вітерець", до якого причетний син російського режисера Микити Михалкова - Артем.

Охоронець Жиліна Андрій Козирєв, який з пораненнями щелепи і плеча перебуває в лікарні Одинцового, прийшов до тями і почав давати свідчення. Він розповів, що кілер був загримований під Михайла Боярського.

Тим часом українські користувачі соцмереж влаштували флешмоб на сайті ресторану "Вітерець", де застрелили Жиліна, і просто засипали заклад вдячними відгуками.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...