Карма зрадників: Служителі Феміди, які залишилися у Криму працювати на окупантів, гірко за це поплатилися, - суддя-переселенець

Незабаром після анексії більшість кримських суддів окупанти звільнили з роботи.

Ілюстрація:Главком

Судді, які залишилися працювати в Криму після його окупації Росією, сильно про це пошкодували. Про це в інтерв'ю заявив екс-суддя Балаклавського суду Севастополя, а нині діючий суддя Голосіївського районного суду Києва Микола Шкірай, передають Патріоти України.

Шкірай одним з перших залишив Крим, після його анексії. За словами судді, колег, які також виїхали на материкову Україну, можна по пальцях перерахувати.

"Буцмак з Гагарінського районного суду міста Севастополя перевівся в Білу Церкву. Юненко, що в Севастопольському апеляційному суді працював, до відставки допрацьовував у Вінницькому апеляційному суді. Деякі судді звідти перевелися в Апеляційний суд міста Києва", - говорить він.

Решта кримські судді - спокусилися хорошою зарплатою, яку запропонували окупанти: "Росіяни тільки зайшли, почали платити суддям значно більшу винагороду. Виходило так, що в районних судах судді стали отримувати набагато більше, ніж при Україні".

Однак раділи служителі Феміди не довго. Незабаром після анексії більшість суддів окупанти звільнили. "В Україні щодо цих суддів порушені кримінальні провадження. Тобто вони вже не зможуть сюди приїхати", - зазначив суддя.

Джерело: Обозреватель

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...