Хіти тижня. Боролася проти корупції в медицині: Мережу нажахало фото жертви лікаря-хабарника (фото 12+)

"Результат боротьби з корупцією в медицині. Після судового засідання проти свого шефа головного лікаря КНП КДЦ Деснянського району Юрія Лимаря щодо його корупційної діяльності, яке виграла лікар-стоматолог, той на практиці підтвердив свої слова "изуродовать лицо", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Роман Реведжук, передають Патріоти України, і продовжує:

"Увага!!! У Лимаря 17-ть кримінальних справ, які успішно кришуються політиканами. Ось такий результат боротьби з корупцією в медицині в умовах сьогодення!

Потерпіла зараз у важкому стані.

Робимо репост, нехай інші знають, що роблять з тими, хто бореться проти корупціонерів. Якщо цей випадок не набуде розголосу і не буде покарано цього головного лікаря, означатиме, що бариги, котрі лишилися з часів Януковича при владі, отримали індульгенцію безкарності і продовжать чинити свавілля!".

Нагадаємо, раніше журналістка розповіла про жахливий стан медицини в Україні.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...