Хіти тижня. "Через знущання над росіянами": У РПЦ вимагають від влади заборонити новий кліп Лободи (відео 16+)

На думку російського священика, сцени з мастурбацією, одностатевими поцілунками, ласками різновікових людей, суїцид та інше «порушують законодавство РФ».

Світлана Лобода вразила росіян. Фото: скріншот з відео.

6 серпня українська співачка-зрадниця Світлана Лобода випустила кліп Superstar, який за три дні зібрав близько 6 мільйонів переглядів і вирвався в тренди YouTube, передають Патріоти України.

У РПЦ кліп помітили і священик з Благовіщенської єпархії Святослав Шевченко випустив ролик, де засудив Заслужену артистку України і назвав її кліп «знущанням над росіянами». На його думку, сцени з мастурбацією, одностатевими поцілунками, ласками різновікових людей, суїцид та інше «порушують законодавство Росії».
Шевченко розповів, що про провокаційне відео дізнався випадково. "Про ролик я дізнався із обуреного повідомлення від одного знайомого: з його аккаунта в YouТube виходить його старший син. І щоб йому не траплялася всяка вульгарщина, обережний батько виставив фільтр обмеження матеріалів для дорослих. І яким було його здивування, коли він побачив в рекомендаціях новий кліп Лободи", - заявив Шевченко.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...