Хіти тижня. "Малі сиділи в кутку і плакали": 17-річний хлопець врятував трьох дітей з жахливої пожежі в Кемерово

Студент кадетського корпусу МНС на практиці довів, що недарма обрав майбутню професію.

Пожежа у Кемерово. Фото: соцмережі.

У мережі розказали, як 17-річний хлопець зумів врятувати трьох дітей в жахливому пожежу в Кемерово. Про це повідомляє kp.ru, передають Патріоти України.

17-річний Діма Полухін вчиться в кадетському корпусі МНС в Кемерово. Під час пожежі він знаходився у торговому центрі в кінотеатрі. "Коли все сталося, я знаходився у залі кінотеатру, дивився фільм. Ніякої сирени, нічого не було. Вибухів теж я не чув. Просто в зал забігла співробітниця кінотеатру і сказала всім йти, бо пожежа. Ми всі вийшли через пожежний вихід. Мій сеанс був у третьому залі, але коли з пожежного проходу ми йшли повз двері, що веде в другий зал, я ще звернув увагу, що туди чомусь ніхто не виходить. Були люди за дверима чи ні, я не встиг зрозуміти", - згадує хлопець.

Діма згадує, що на третьому поверсі диму було набагато більше. Хлопець каже, що зустрів жінку, яка кричала, що в неї там залишилися діти. "Нам всім говорили спускатися, але якась жінка плакала і кричала, що нікуди не піде, тому що у неї там залишилися діти. Я підійшов до неї, запитав, де вони. Вона була просто не в собі від жаху, махнула рукою в якусь сторону, я туди і пішов. Потім я почув дитячі крики. Я пішов на голос і побачив, що троє малюків забилися в кут і плачуть. В темряві я понишпорив рукою і наткнувся на руку. Це був хлопчик років 11, як я потім вже побачив. Так само навпомацки ще взяв за комір двох дівчаток і потягнув до виходу", - каже відважний юнак. Дітей він передав їх мамі.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...