Хіти тижня. Найгучніша ДТП року: Несподіваний поворот у справі Зайцевої та Дронова

Адвокати винуватців аварії подали клопотання про проведення повторних експертиз, оскільки, на їхню думку, експертизи проведені не в повному обсязі.

Зайцева і Дронов. Фото:Сегодня

Клопотання адвокатів учасників резонансної ДТП Геннадія Дронова та Олени Зайцевої щодо проведення повторних експертиз у справі прийнято до розгляду. Таке рішення прийняв суд Київський райсуд Харкова, передають Патріоти України.

"Адвокати Зайцевої та Дронова подали клопотання про проведення повторних експертиз, оскільки, на їхню думку, експертизи проведені не в повному обсязі", - розповіли в суді.

За словами адвоката Дронова Сергія Перепелиці, швидкість руху Lexus на межі перехрестя, де сталася аварія, офіційно не встановлена, не дивлячись на відеозаписи.

У той же час адвокат Зайцевої Євген Мельниченко, просить надати всі відео патрульних - не тільки з місця ДТП. Наступне засідання суду призначене на 16 жовтня о 14:00.

Джерело: Укрінформ

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...