Хіти тижня. "Не родись красивым, а родись подальше от России": Блогер показав, як би виглядали європейські міста у РФ (фото)

Російські міста виглядають так, нібито їх хтось нещодавно піддав жорстокому бомбардуванню. Хоча із більшістю з них ніколи нічого подібного не сталося.

Багатьом містам пощастило не бути російськими. Ілюстрація: соцмережі.

Блогер Ілля Варламов за допомогою Photoshop порівняв, як виглядали б європейські міста, якби вони опинилися в Росії. Патріоти України пропонують вам подивитися на ці дуже показові світлини.

"Из-за того, что за городами никто не ухаживает, иногда кажется, что им никогда не догнать Европу в том, что касается качества городской среды", – пише Ілля.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...