Хіти тижня. Пригостили напоєм із наркотиками: У Львові зґвалтували дівчину (фото)

Постраждала пила в гостях лише сік, але все одно в якийсь момент відчула, що їй погано.

Дівчину усипили, а потім згвалтували. Фото: соцмережі.

25 лютого у Львові таксист викликав поліцію та заявив, що його клієнтку зґвалтували. Як розповіла сама жертва, їй підсипали якусь наркотичну речовину, після чого вчинили насильство. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, передають Патріоти України.

Дівчина розповіла, що відпочивала з подругою і трьома хлопцями на квартирі. Вона пила лише сік і в якийсь момент відчула, що їй погано. Тоді усвідомила, що в стакан щось підлили. Прилягла на диван та втратила свідомість. А коли опритомніла, то помітила, що хлопець її торкається.

За словами постраждалої, вона стала жертвою зґвалтування. Поліцейські прийшли у вказану дівчиною квартиру, однак двері ніхто не відчинив. Патрульні знайшли власників квартири, які приїхали через 20 хвилин. Двері відчинила їхня донька. В квартирі окрім неї були 3 молоді хлопці.

На столі лежала сигарета, ймовірно, з наркотичною речовиною. Один із інспекторів побачив хлопця, який через вікно викинув металеву коробку. В коробці виявили речовини, схожі на амфетамін та коноплю.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...