Хіти тижня. "Це пиз*ець, друзі!": У Києві розігнали збіговисько "ахметівських мам", що вимагали миру з Росією (фото)

Побачивши справжніх мам, дружин і бійців, близько 200 "активістів" кинулися навтьоки із залу.

У Ахметова організували новий рух? Фото: соцмережі.

"Учора, 13 вересня, потрапила на так звану конференцію "Матері Героїв за мир". Її метою було вимагати в Порошенка виведення української армії з Донбасу та миру з Росією. Як я думаю, у зв'язку із планами введенням міжнародних миротворчих військ", - пише волонтерка Євгенія Прокопенко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це пиз*ець, друзі. Інших слів у мене нема. Збирала всіх Курамшина, на Театральній у приміщенні Ахметова. Дуже добре, що ми приїхали, бо, крім нас, чотирьох матерів-дружин, серед їхніх запрошених таких не виявилось. Бійці теж були лише ті, хто прийшов проти "ахметівських мам".

Всі їхні "мами" складалися з бабусь і дідусів з Оболоні, оплата "батьківства" – 40 грн ( після того, як заповнять "материнський мандат"). Побачивши справжніх мам, дружин і бійців, вся ця отара (близько 200 чоловік) кинулась навтьоки із залу. Виконавців затримали. Що далі – побачим!".


Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...