Хіти тижня. "Убивцю на нари! Смерть тітушкам!": Крисіну на виході із суду влаштували коридор ганьби та заплювали (фото, відео)

Як відомо, після трьох років судового розгляду Шевченківський райсуд Києва засудив до 4 років позбавлення волі умовно керівника групи "тітушок" Юрія Крисіна за причетність до вбивства журналіста газети "Вісті" В'ячеслава Веремія.

Крисіна під будівлею суду зустрів обурений натовп. Фото:скрін відео

Після закінчення засідання Дарницького районного суду Києва, обурені активісти влаштували "коридор ганьби" Юрію Крисіну, якого обвинувачують в катуванні журналіста В'ячеслава Веремія. Про це написала у своєму Fаcebook волонтер Ольга Решетілова, передають Патріоти України.

Скандальний керівник "тітушок" вийшов із зали суду лише в супроводі правоохоронців. На виході його зустріли активісти націоналістичних громадських організацій "С14" і "Національний корпус", які штовхали і плювали в Крисіна.

"Я іноді так шкодую, що не пішла вчитися, скажімо, в Карпенка-Карого і не стала режисером чи сценаристом.

Оця сцена, коли Крисін чекає на зупинці маршрутку, а довкола нього мовчазні оператори з камерами. І Крисін нервово спльовує. І думаю, ці хвилини до приїзду маршрутки для нього вічність. І мабуть, йому так хочеться розбити всі ці камери і планшети. А ззаду вже насуває натовп! А здалеку вже чується "Убивцю на нари! Смерть тітушкам!".

І ось нарешті під'їжджає рятівний богдан! Крисін поняття немає куди він їде - йому головне зараз звалити куди-небудь. І він в нього заскакує під супровід камер і офігівші погляди пасажирів! Двері закриваються, богдан від'їжджає, все, цей жах скінчився...

Блять! Червоне світло! Богдан зупиняється, його оточує натовп: "Убивцю на нари! Смерть тітушкам!"

Ще 60 секунд персонального пекла Крисіна. Це Оскар!" - написала волонтер.

Як відомо, після трьох років судового розгляду Шевченківський райсуд Києва засудив до 4 років позбавлення волі умовно керівника групи "тітушок" Юрія Крисіна за причетність до вбивства журналіста газети "Вісті" В'ячеслава Веремія.

Веремій був убитий біля Михайлівській площі у Києві в ніч на 19 лютого 2014 року, в розпал сутичок з майданівцями. За версією слідства, безпосередньо вбивство журналіста здійснив житель Горлівки (Донецька область) Джалал Алієв. Суд у справі про вбивство Веремія проходив у закритому режимі.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...