Хіти тижня. Українська співачка стала ведучою на російському телебаченні

Прем’єра шоу на російському телебаченні за участю Світлани Лободи у ролі ведучої відбудеться 2 вересня.

"Друзі, представляємо вам нову зіркову ведучу каналу МУЗ-ТВ! У суботу, о 21:00, дивіться прем'єру чарту "10 Sexy", який для вас представить LOBODA!», – йдеться у Instagram артистки, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що голова Одеської ОДА Максим Степанов виступив проти концерту співачки Світлани Лободи у місті на стадіоні "Чорноморець", який повинен відбутися 3 вересня. На сторінці в Facebook Степанов розмістив пост, в якому нагадав, що Лобода виступала в Кремлі, на російському "Першому каналі", на весіллях і на вечірках російських олігархів.

"Виступи в Кремлі, концерти на Першому каналі Росії, роздача премій на Ру.ТВ, виступи на весіллях і на вечірках російських олігархів. Гроші виявилися понад Україною. І всі виправдання про те, що я просто так заробляю, а Україну я люблю – абсолютно безглузді. Саме тому я думаю, що Україну Лобода не те, щоб не любить, їй на Україну абсолютно наплювати", – написав глава Одеської ОДА.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...