Хіти тижня. Вони "шовкові", коли відчувають силу громадськості: Активісти оголосили "війну" безчинству ромів на Центральному залізничному вокзалі Києва (фото)

Чому наведенням елементарного ладу у "воротах столиці" мусять займатись активісти, а не численні підлеглі Авакова, питання риторичне. Мабуть, міністру не до того.

Активісти провели "виховну бесіду" з ромами на Центральному залізничному вокзалі Києва. Фото:Facebook

Представники однієї з націоналістичних організацій влаштували рейд на залізничному вокзалі Києва, який майже повністю "окупували" роми. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів активіст Сергій Мазур, інформують Патріоти України.

"Учора добрі люди зробили рейд по Вокзалу, який майже повністю окупували ци...ни. Срач, сморід, галас і жебрацтво. А також сотні мішків цукерок, які вони підчистили на київських цвинтарях. Все, що можна сказати про їх присутність.

У результаті нашої прогулянки негативних проявів ромів стало менше. Змусили за собою прибрати, не палити та не бухати у громадських місцях. Припинили на певний час терор громадян з боку їх дітей-попрошайок. Також перевірили наявність документів та квитків. День-два і їх вже повністю не буде.

Чому такі патрулі не робить поліція? Хз. Адже не так вже важко постійно задовбувати ци..н прибирати за собою, дивитись, щоб не вимагали у людей гроші, як мінімум переписати їхні дані на всяк випадок. І тоді ситуація на вокзалі стала б явно краще.

Але за півтори години по вокзалу не побачили жодного представника правоохоронних органів. Охоронці та працівники вокзалу теж жаліються на їх байдужість.

Це не останній громадський патруль. Незабаром розпишу за наш похід до табору. На всяк випадок нагадую. Ми боремось не з ци..нами, а з негативними проявами їх представників. В рамках закону. Хто хоче долучатись, пишіть. Усіх, хто писав минулого разу, незабаром будемо запрошувати.

Новий закон про мобілізацію: Стало відомо, хто із жінок може отримати повістку

вівторок, 23 квітень 2024, 7:30

У новому законопроєкті про мобілізацію є кілька положень щодо мобілізації жінок. Зокрема, умови закону визначають, що жінки можуть піти на службу лише добровільно. Про це йдеться в тексті закону про мобілізацію, передають Патріоти України. Зазначаєтьс...

Скорочення будуть практично в усіх галузях: Українців частіше звільнятимуть, ніж братимуть на роботу - прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 6:43

Найближчим часом український ринок праці перебуватиме у досить статичному стані: в основних секторах економіки не очікується як різкого зростання вакансій, так і хвилі звільнень, передають Патріоти України. Втім, компанії, які мають намір змінювати к...