Хіти тижня. "Згоріли і "гуманітарка", і КамАз": З'явилося вражаюче фото удару по вантажівці бойовиків на Донбасі

Бойовики, маскуючись під місцевих жителів, підвозили снаряди до своїх позицій, використовуючи цивільний транспорт.

Терористи залишають свої вантажівки біля будинків цивільних. Фото: Рейтерс.

В Інтернеті було опубліковано фото, що зафіксувало знищення вантажівки бойовиків на Донбасі. Фотографія розміщена на Facebook-сторінці спільноти "Повернись живим", передають Патріоти України.

У коментарі до фото повідомляється, що бойовики, маскуючись під місцевих жителів, підвозять снаряди до своїх позицій, використовуючи цивільний транспорт. При цьому вони, як стверджується, не здогадуються про те, що їх прекрасно видно з повітря.

"Був поставлений наказ ліквідувати бойовий комплект ворога, щоб зменшити кількість обстрілів власних позицій і цивільного населення. Декілька влучних пострілів і чергова партія російської "гуманітарки" згоріла. І КамАЗ окупантів - теж", - заявляють в коментарі.

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...