Хіти тижня. "Злочин і кара": За танці під Газманова тернопільські поліцейські поїдуть в АТО

За фактом неетичної поведінки працівників поліції проводиться службове розслідування.

У Тернополі танці під Газманова закінчилися розслідуванням. Фото: скріншот з відео.

У Тернополі розпочали службове розслідування щодо неетичної поведінки працівників поліції. Про це повідомив головний поліцейський області Олександр Богомол, передають Патріоти України із посиланням на Доба.

Нагадаємо, що у одному із закладів Тернополя полісмени танцювали під російського Газманова, незважаючи на те, що офіційно його пісні у місті заборонені міською радою. Як повідомив Богомол, полісмени помилку зрозуміли і відправляються в АТО.

— Справді неприємний випадок. За фактом неетичної поведінки працівників поліції проводиться службове розслідування. За попередньою інформацією під час святкування дня народження одна із гостей замовила українську версію пісні, а коли почалась композиція трапився конфуз. Люди деколи помиляються. Працівники, які до речі є учасниками АТО, достойно не вийшли з ситуації та не вирішили конфлікт. Вони зрозуміли свою помилку та 31.03.2018 разом із зведеним загоном їдуть на два місяці в зону АТО для несення служби, — повідомив Богомол.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...