Хороший улов: У Запоріжжі спецпризначенці "Альфи" перехопили мільйони готівки та золото для ватажків "ДНР" (відео)

​Знешкоджено цілу банду, котра фінансувала сепаратистів.

Скрін відео

У Запоріжжі викрили угруповання, яке фінансувало сепаратистів. Спецпризначенці "Альфи" затримали підозрюваних під час передачі готівки та золота кур'єрам з Дніпропетровщини, які мали переправити цінності керівництву так званої "ДНР". Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

Операція відбувалась блискавично, а під час неї було затримано чотирьох чоловік. Це жителі Херсона та Дніпра, які обрали Запоріжжя для передачі грошей. Під час обшуків у Херсоні, Запоріжжі та Дніпрі оперативники вилучили гроші, 15 печаток фіктивних комерційних фірм та кілька серверів, які мали донецькі ІР-адреси.

Затримані працювали у сфері продовольчого бізнесу, левову частку коштів вони отримували готівкою. Через посередників гроші вивозили на непідконтрольні території. Слідство у справі наразі триває.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...