Хотіли залякати? У Запоріжжі невідомі в масках жорстоко побили журналіста (фото)

Метою нападників було побиття, оскільки гроші і ноутбук, які були в журналіста при собі, вони не чіпали.

Анатолій Остапенко. Фото: Facebook

У Запоріжжі троє невідомих в масках побили журналіста місцевої редакції "Громадське ТБ" Анатолія Остапенка. Відповідний запис з'явився 24 травня в Facebook на сторінці співробітника ЗМІ, інформують Патріоти України.

За його словами, метою нападників було побиття, оскільки гроші і ноутбук, які були в Остапенка при собі, вони не чіпали.

"Біля будинку троє невідомих в масках вибігли з машини з заклеєними номерами, повалили на землю і побили. Нічого не забрали, хоча з собою була сумка з ноутом і гаманець", - написав Анатолій.

Журналіст опублікував фото, на якому видно, як він виглядає після атаки: обличчя в саднах і синцях. Друзі та колеги порадили Остапенку якомога швидше звернутися в поліцію.

"Тримайся. Цим виродки показують свою слабкість, а ти на вірному шляху. Підтримаємо всім, чим зможемо", - написав колега Анатолія Юрій Хохлов.

"Але, взагалі, Толік, ти пройшов бойове хрещення. Тепер ти точно знаєш, що те, що ти робиш - важливо і потрібно. Ти красавчик, друже! (Це я намагаюся тебе підбадьорити)", - прокоментувала подію кореспондент Юліана Скібіцька.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...