Хотів сам змайструвати петарду: Луганчанин-сепаратист отримав важкі травми

При цьому чоловік був п'яним.

Петарда. Фото: "112 Україна"

Учасник НВФ отримав важкі травми під час виготовлення петарди. Про це повідомляється в групі "Свердловськ - ти повинен це знати" в соцмережі "Вконтакте", передають Патріоти України.

Вказується, що уродженець Луганська 1993 року народження 2 січня вирішив змайструвати петарду. Проте не вийшло - стався вибух і подальше загоряння.

Сепаратист був госпіталізований у лікарню з діагнозом мінно-вибухова травма, велике проникаюче роговично-склеральное поранення з випаданням оболонок і втрати вмісту, пошкодження маргінального краю верхньої повіки лівого ока, контузія важкого ступеня, склеральне поранення правого ока, осколкові поранення м'яких тканин обличчя з чужорідними тілами, баротравма, акутравма, алкогольне сп'яніння.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...