Ховається в дитячому відділенні: "Тітушку", причетного до вбивства Веремія, в Інституті серця облили зеленкою (відео)

Зловмисник перебуває у відділенні вроджених вад серця для дітей, куди і дітям складно потрапити.

Юрій Крисін. Фото:Facebook

Причетний до убивства журналіста В'ячеслава Веремія у лютому 2014 року Юрій Крисін перебуває в дитячому відділенні вад серця в Інституті серця. Про це повідомив журналіст Богдан Кутєпов у стрімі з лікарні в своєму Fаcebook, куди прийшли активісти й добровольці, зазначають Патріоти України.

Він уточнив, що про перебування там Крисіна стало відомо від ветерана АТО й учасника Майдану, який прийшов на обстеження і зіткнувся з Крисіним у лікарні. Кутєпов наголосив, що це відділення вроджених вад серця для дітей, куди і дітям складно потрапити.

Активісти, серед яких і представники С-14, принесли кульки й мандаринки, засіб від щурів із чорною стрічкою. Вони як відвідувачі пройшли в кімнату і хтось із них хлюпнув Крисіну зеленку просто в обличчя.

Крисін заявив, що законно лежить у лікарні на обстеженні. "Я не стріляв у людину", – заявив Крисін у суперечці і попросив виключи камеру. Згодом Крисіна випустили в туалет умитися.

Активісти вважають, що Крисін ліг у лікарню, щоб уникнути участі в апеляційному розгляді. На 14:00 на Братиславській, 3, очікували приїзду добровольців і ветеранів АТО. Не виключали, що прибудуть і поплічники організатора «тітушок».

Близько 14:15 у відділення прийшла поліція. З завідувачкою відділення Аксьоновою активісти поки поговорити не змогли.

За даними волонтера Романа Синіцина, Крисін лежить у палаті №5032. Активісти не виключають, що прийдуть до нього й у вівторок.

1 березня об 11:00 Апеляційний суд Києва має розглядати апеляційні скарги прокурора та потерпілих на вирок Крисіну у справі про вбивство Веремія.

Як відомо, 22 грудня 2017 року Шевченківський районний суд засудив Крисіна до чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки за статтею "хуліганство".

Прокуратура просила суд про 6-річне ув’язнення для Крисіна, і після оголошення вироку заявила про намір його оскаржити. Крисін у суді визнав себе винним у хуліганстві.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...