Хто ремонтуватиме? У Києві цирк "Кобзов" зіпсував асфальт в історичній частині міста (фото)

В асфальті навколо циркових наметів зробили дірки, в які забили великі металеві штирі, що виконували роль кілків. Також працівники цирку пиляли дерева на Контрактовій площі для обігріву своїх наметів.

Цирк зіпсував асфальт на Контрактовій площі. Фото:Facebook

На Контрактовій площі у столиці монтажники, для того щоб встановити намети цирку "Кобзов", зіпсували асфальт. Про це написав киянин Дмитро Кушнір у спільноті "Автомобільний Київ" в Facebook, зазначають Патріоти України.

В асфальті навколо циркових наметів зробили дірки, в які забили великі металеві штирі, що виконували роль кілків. Працівники цирку також пиляли дерева на площі для обігріву своїх наметів.

Слід зазначити, що поява цирку на Контрактовій площі, в історичному центрі міста, обурила багатьох киян.

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...