​Хто ж тут захоче жити після цих "розпусниць"? В елітному готелі скаржаться на російських моделей

П'ятизірковий готель у Дубаї заборонить фотографуватися російським моделям. Але ті не особливо дослухаються до розпоряджень адміністрації та скарг сусідів.

Керівництво The Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah пояснив, що оголені фотосесії дівчат псують їхню репутацію, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

Номер в готелы коштує від $1500 за добу. Заклад позиціонується, як ідеальне місце для сімейного відпочинку. Нещодавно російські моделі влаштували кілька фотосесій на території. Їх попросили не вказувати, де саме знімають. Однак, ті відмовилися.

Група російських моделей красувалися в рамках фотосесії для бренду дизайнера Ганни Чибісової в D'AngelAnn. Серед них 37-річна модель і телеведуча Вікторія Боня, 44-річна актриса Анна Калашникова, і зірка реаліті-шоу 24-річна Олена Шишкова: дами з сумнівною репутацією.

"Хто захоче приїхати сім'єю після таких знімків? Що за сімейний відпочинок, коли повз ходять оголені шикарні дівчата? Це арабська країна. Ми отримуємо багато скарг", - пояснив головний менеджер готелю.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...