Котячі секрети: Топ-9 фактів про кішок, про які ви навряд чи здогадувалися (фото)

​Кішки - істоти загадкові. Хоч особливості їхньої поведінки найчастіше зрозумілі, але фактор непередбачуваності все ж залишається.

У кішок є свої секрети. Фото: ЖЖ.

Коти, поряд з собаками, є одними з найпопулярніших домашніх улюбленців, і не дивлячись на це у них є чимало цікавих "секретів". Топ маловідомих фактів про кішок зібрало видання ВВС Radio 4, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Коти пітніють через лапи.

Коли в Діснейленді настає ніч, туди випускають 200 кішок, щоб вони зловили всіх мишей.

Зазвичай кішки починають щось впевнено їсти після трьох дегустаційних спроб. Тому, кладіть антибіотик в четвертий шматочок шинки.

Кішки не відчувають смаку солодкої їжі.

Самки частіше бувають правшами, а самці - лівшами.

Кішки не мають ключиць.

Ісаак Ньютон винайшов котячі дверцята для приміщень.

Кішки можуть пити морську воду. Їх нирки в якийсь складний спосіб відфільтровують сіль.

Кішки допомогли виявити приховані жучки в посольстві Нідерландів в Москві. Вони почали дряпати стіни, в яких були мікрофони, заховані шпигунами.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...