"Критичні дні у Вані почнуться 9-го": Одеські активісти назвали артиста, чий концерт обіцяють зірвати

За співпрацю з Росією українські патріоти обіцяють влаштувати "теплий прийом" Івану Дорну.

І.Дорн. Фото: 24СМИ.Один з учасників акції, під час якої зірвали виступ співачки Світлани Лободи (LOBODA) в одеському нічному клубі "Ібіца", екс-лідер одеського "Правого сектора" Сергій Стерненко пообіцяв зробити те ж саме під час концерту Івана Дорна, який запланований на 9 червня. Про це він написав на сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"У підсумку за протестом проти виступу Лободи: концерт зірваний. Наступний - Іван Дорн", - підписав Стерненко фото, на якому ногами стоїть на плакаті з Лободою.


Нагадаємо, Іван Дорн, як і Лобода, неодноразово виступав на території країни-агресора Росії.

Нещодавно він також засвітився в компанії заборонених в Україні російських музикантів - співачки Валерії та продюсера Йосипа Пригожина. Однак сам артист незабаром прокоментував цей вчинок, в якому він не бачить нічого поганого.

В інтерв'ю Дорна російському блогеру Юрію Дудю співак називає війну між Росією і Україною "сваркою", а росіян та українців - "собратьями".

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...