Кинули вибухівку у двір: У Харкові намагалися підірвати відомого активіста (фото)

Інцидент стався вночі, близько 2:44, у дворі приватного будинку.

На місці вибуху у Харкові. Фото: прес-служба нацполіції.

У п'ятницю, 28 вересня, в Харкові біля будинку керівника громадської організації "Східна варта" Сергія Гайденка стався вибух. Про це повідомляє оперативне зведення ХОДА, передають Патріоти України.

Як наголошується, інцидент стався вночі, близько 2:44, у дворі приватного будинку на вулиці Крамаренківській, 2. Відмічалося, що невідомі закинули на територію житла саморобний вибуховий пристрій. В результаті пригоди ніхто не постраждав, були пошкоджені вікна будинку.

Як пізніше повідимили в поліції, за попередніми даними, причиною вибуху стала граната РГД-5. Поліцейські встановлюють всі обставини події і вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

У будинку, поруч з яким стався вибух, проживає активіст Сергій Гайденко. Як повідомляють місцеві ЗМІ, останнім часом рух "Східна варта", який він очолює, брав участь в конфлікті навколо автосалону Toyota між старими і новими власниками, під час якого сторони звинувачували один одного в рейдерському захопленні.

"Сьогодні вночі у двір мого будинку кинули вибуховий пристрій. Слава Богу, ніхто не постраждав. Пов'язую подію зі своєю громадською діяльністю в структурі "Східної Варти", - розповів KHARKIV Today сам Гайденко.

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...