"Кинув на підлогу і почав рвати рот": У Києві самотню пенсіонерку у власній квартирі закатували до півсмерті (відео)

Поліція займається розшуком зловмисників, їм загрожує до 12 років в'язниці.

Постраждала пенсіонерка. Фото:скрін відео

Двоє зловмисників пограбували і по-звірячому побили самотню пенсіонерку, яка проживає в центрі Києва. Щоб роздобути гроші, грабіжники жорстоко катували бабусю. Про це йдеться в сюжеті ICTV, зазначають Патріоти України.

Щоб втертися в довіру і потрапити в квартиру жінки, один із зловмисників представився співробітником відомої поштової компанії.

"У двері подзвонив чоловік, в руках у нього була коробка, представився кур'єром відомої фірми, попросив паспорт", - згадує потерпіла Євгенія Олексіївна.

Поки вона ходила за документом, злочинець зайшов в квартиру і напав на стареньку. "Тоді він мене кинув на підлогу, колінами сів зверху і почав рвати рот", - розповіла пенсіонерка.

У цей момент до приміщення забіг ще один грабіжник. 77-річну пенсіонерку били майже годину, погрожуючи пістолетом. Не витримавши тортур, жінка віддала зловмисникам понад 5 тисяч доларів. Після цього чоловіки втекли, залишивши бабусю стікати кров'ю в квартирі.

Євгенія Олексіївна змогла вибратися на вулицю і попросити допомоги. У лікарні у неї діагностували черепно-мозкову травму, перелом кісток обличчя та закриту травму грудної клітини.

Особи нападників Євгена Олексіївна не запам'ятала, проте знає, що один відгукувався на ім'я Василь. Поліція займається розшуком зловмисників, їм загрожує до 12 років в'язниці.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...