Кишенькові судді "сім'ї" Януковича: В Одесі недолюстрована голова Апеляційного суду Морщагіна прагне "віджати" Одеський НПЗ на користь Курченка

До сьогодні чоловік Морщагіної проживає у “молодій республіці”, будучи палким прихильником і фінансистом “ДНР”. Таким чином, зв’язок між Курченком і керівництвом суду зрозумілий навіть дитині і дозволяє “формувати правильні рішення” з Москви.

Активісти під будівлею суду. Фото:http://dumskaya.net/

На захист державного майна стали патріотичні сили Одеси. Під час сьогоднішнього засідання Одеського апеляційного суду у справі про банкрутство відомого нафтопереробного заводу (ОНПЗ) вони облили зеленкою колегію суддів, щоб зірвати засідання. Патріоти впевнені, що в Одеському апеляційному суді не зацікавлені у виході НПЗ з-під контролю ставленика “сім’ї”, враховуючи, що вже є одне скандальне рішення Господарського суду про визнання боргу Одеського НПЗ перед офшорними компаніями Сергія Курченка. Про це пише Думская, зазначають Патріоти України.

"18 серпня суддя обласного госпсуду своїм рішенням включив до реєстру грошових вимог кредиторів НПЗ борг підприємства перед двома кіпрськими офшорами в розмірі 14,5 млрд грн. Одеські правозахисники вважають, що дані борги є фіктивними, а за офшорами стоїть керівник тіньового бізнесу “сім’ї” Януковича Сергій Курченко, – повідомляє видання.

Зрив засідання – це можливість перешкодити “віджиму” стратегічного державного підприємства, оскільки Одеським апеляційним судом “рулять” одесько-донецькі кишенькові судді сім’ї Януковича.

"Справа в тому, що голова суду апеляційної інстанції Наталія Станіславівна Морщагіна потрапила до Одеси за поданням відомого кишенькового судді Януковичів Татькова. До сьогодні рідний чоловік Морщагіної проживає у “молодій республіці”, будучи палким прихильником і фінансистом “ДНР”. Таким чином, зв’язок між Курченком і керівництвом суду зрозумілий навіть дитині і дозволяє “формувати правильні рішення” з Москви," – йдеться на сайті ОРД про сутність даної судді.

Наталія Морщагіна

Було б наївно вважати, що рішення, які приймаються в апеляційному суді, можуть побачити світ без узгодження з Морщагіною. Саме вона впливає на підсумкове рішення у справі Одеського нафтопереробного заводу, оскільки колегія суддів, яка його розглядає, знаходиться в прямому підпорядкуванні їй, як керівнику апеляційного суду.

Одеські патріоти вважають, що розгляд справи Одеського нафтопереробного заводу взагалі слід припинити, оскільки вже розпочато розслідування щодо скандального рішення, прийнятого Господарським судом. Ініціював розслідування депутат Верховної Ради України Олексій Гончаренко. Проводять його співробітники СБУ та обласної прокуратури.

Думку патріотів підтримує депутат міської ради від блоку Петра Порошенка Лілія Леонідова, яка також впевнена, що апеляційний суд повинен призупинити розгляд справи, оскільки вже відкрито кримінальне провадження.

Ще у березні 2014 року глава МВС Арсен Аваков заявив про плани повернути Україні переданий російському ВТБ банку Одеський НПЗ в межах розслідування незаконної діяльності компаній Сергія Курченка.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...