"Ледь не повторилася трагедія Кемерова": Мешканка Житомира розповіла про пожежу у місцевому ТРЦ

Відвідучка торговельно-розважального закладу впевнена, що тільки дивом уникла смертельної небезпеки.

ТРЦ "Глобал UA" у Житомирі. Фото: Житомир.today.

У Житомирі в ТРЦ "Глобал UA" ледь не повторилася страшна історія з пожежею у російському Кемерово, в якому загинули десятки дітей. Про інцидент повідомила Наталія Василюк, яка в той момент перебувала в цій будівлі в кінотеатрі "Мультиплекс", на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Ми спокійно дивилися фільм "Чорний козак", потім потроху почали відчувати запах диму і збиралися вийти і повідомити про це працівникам кінотеатру", - написала вона. За її словами, в цьому їх випередила дівчина з останніх сидінь. "Співробітники "Мультиплексу" навіть не захотіли повідомити про це другий зал, в якому ми сиділи. Ніякого звуку сигналізації, попереджень, тим більше евакуації", - розповіла Наталя.

За її словами, поблизу не було нікого, крім працівників гардеробу. "Цей похід в кіно міг коштувати нам життя!" - обурилася вона. Правда, в коментарях деякі відвідувачі зазначають, що персонал нібито зреагував оперативно.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...