Людяність грат не бачить: В Техасі ув'язнені зламали клітку, щоб врятувати наглядача (відео)

Швидкою реакцією ув’язнені врятували чоловіку життя.

Ілюстрація. Фото: ukr.obozrevatel.comВ одній із в’язниць Техасу вісім ув’язнених зламали клітку, де їх утримували, щоб врятувати наглядача, який втратив свідомість, передають Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Камери спостереження зафіксували, як в’язні зреагували на втрату свідомості їх наглядача і з кайданками на руках змогли зламати двері клітки та намагались допомогти чоловіку.

Зокрема їм вдалося “докричатися” до інших працівників пенітенціарного закладу. У поліції зазначили, що своєю реакцією ув’язнені, скоріше за все, “врятували чоловіку життя”.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...