"Люди вискакували з вікон, страшно кричали": В Одесі на ходу спалахнув трамвай з пасажирами, є постраждалі (фото, відео)

Водій не зміг відкрити двері - їх заклинило, тому люди вилазили як могли. Пасажири повибивали всі вікна в трамваї, через які й вистрибували. Постраждало щонайменше семеро осіб.

Фото:048.ua

Близько 18:00 четверга, 7 грудня, біля дитячого комплексу "Молода гвардія" в Суворовському районі Одеси в годину пік спалахнув трамвай. Про це пише 048.ua, передають Патріоти України.

Пасажири розповіли, що вибухнуло щось під водієм і одразу почалася сильна пожежа. Транспортний засіб був заповнений пасажирами, тож розпочалася тиснява.

Водій не зміг відкрити двері - їх заклинило, тому люди вилазили як могли. Пасажири повибивали всі вікна в трамваї, через які й вистрибували. Згодом водієві таки вдалося відчинити двері.

У прес-службі патрульної поліції Одеси повідомили про сімох травмованих, передає УНІАН.

"За попередніми даними, сталося загоряння електропроводки. В результаті події 7 людей звернулися до медиків за допомогою. У людей - ознаки отруєння чадним газом, також травми м'яких тканин, отриманих під час поспішної евакуації - виникла тиснява у дверях", - повідомили в поліції.

У прес-службі мерії Одеси зазначили, що пожежа виникла в кабіні водія.

"Побачивши дим, люди намагалися розбити скло до відкриття дверей. Після того, як водій відкрив двері, всі вийшли. У лікарню доставлено шість осіб. Залишилося троє на дообстеження", - повідомили в прес-службі.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...