Львівські студенти розвеселили бійців АТО різдвяним вертепом, де Смерть забирає Ірода-Путіна (відео)

За тиждень студенти об'їздили 15 населених пунктів, з собою привезли автобус гуманітарної допомоги.

Скрін відео

Студенти зі Львова поїхали на гастролі з різдвяним вертепом на Донбас для бійців у зоні АТО. Такі новорічні гастролі студенти влаштовують вже кілька років поспіль. Про це йдеться в сюжеті каналу 24, інформують Патріоти України.

За тиждень студенти об'їздили 15 населених пунктів, з собою привезли автобус гуманітарної допомоги.

Різдвяна історія закінчується хеппі-ендом. Смерть забирає Ірода, прототипом якого є російській президент Володимир Путін – така сатира головного ворога України бійцям є найбільше до вподоби.

"Щедрий вечір – це таке свято, що потрібно зустрічати з родиною. вони якраз принесли нам маленьку частинку того нашого маленького дому," – розповів командир артилерійської батареї.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...