"Медведчуку, забирай своїх холуїв": У Києві активісти пікетували офіс кума Путіна (фото, відео)

Акція пройшла на підтримку українських політв'язнів, які утримуються кремлівським режимом у РФ та в окупованому Криму.

Фото:соцмережі

У Києві на вул Івана Франка,24 активісти прийшли до офісу кума Путіна Віктора Медведчука з акцією на підтримку політв'язнів. Про це повідомляють Патріоти України.

Учасники намалювали на офісі написи: "Кум-ху**а", "F**c u Putin", "Ваті торба", "FreeSentsov". Також активісти тримали плакати з написами "Медведчук - ворог України", "Медведчук, забирай своїх холуїв".

Анонс цієї акції було розміщено у Facebook.

"Понад три місяці голодує Володимир Балух. Олег Сенцов понад два. До них долучились інші українські військовополонені. Стало зрозуміло, що світова спільнота вже не дасть цьому ради.

Втім годі опускати руки. Приходь на благоустрій-паті "Ваті-торба! Бери з собою фарби. Бери з собою рукавички. Вдягай старе взуття. Приймай участь у конкурсі масок!", - йдеться в повідомленні.

Джерело: Depo.ua

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...