"Мене провели у підвал і забрали рюкзак. Перше, що я побачила, - клітку", - звільнена полонянка терористів

Волонтер також радить морально підготувати себе до можливості фізичного насильства, навіть якщо цього не станеться.

Марина Черенкова. Фото:www.currenttime.tv

Відомий волонтер Марина Черенкова розповіла про 24 дні, проведені в полоні бойовиків. Про це вона напиcала у своєму Facebook, зазначають Патріоти України

"Мене провели у підвал і забрали рюкзак. Перше, що я побачила, - клітку. Ось саме таку, яку ми всі бачили в зоопарках", - повідомила волонтерка.

За її словами, там було кілька кліток: - Одна клітка була більша, і в ній перебувало троє чоловіків. Інша значно менша. У ній була одна жінка. Мене завели в жіночу клітку і закрили на замок.

Черенкова також дала кілька порад тим, хто раптом опиниться в такій ситуації. "Постарайтеся зробити свої думки "лінійними". Це складно пояснити, але я спробую. Нічого не аналізуйте. У вас поки немає вихідної інформації для аналізу.

Тому ви просто "заженете" себе похмурими домислами і припущеннями", - зазначила вона. Волонтер також радить морально підготувати себе до можливості фізичного насильства, навіть якщо цього не станеться.

Нагадаємо, волонтера Марину Черенкову взяли в полон бойовики на окупованих територіях 29 січня 2016 року. Жінка встигла написати смс своєму колезі про затримання, після чого перестала виходити на зв'язок. Громадська активістка пробула в підвалі 24 дні.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...