Мені допомагає мама. Тільки я дуже мало отримую: Сепаратист "Топаз" поскаржився на відсутність підтримки

На питання про можливість виходу під заставу, якщо вона буде призначена, Кромський сказав: "У мене таких грошей немає".

Гнат Кромський. Фото:Depo.Харків - Depo.ua

Гнат Кромський (більш відомий під кличкою Топаз), який знаходиться під судом за звинуваченням у сепаратизмі та участі в масових заворушеннях у Харкові, не отримує жодної допомоги від проросійських організацій і окремих людей. Про це він заявив в передачі "депутата парламенту Новоросії" Євгенія Тінянского, зазначають Патріоти України.

"Мені допомагає моя сім'я. Мама допомагає", - сказав він. На запитання, чи не отримує він допомога від різних проросійських структур, Топаз відповів: "Не знаю, кому вони допомагають. Мені ось допомагає мама. Тільки я дуже мало отримую".

На питання про можливість виходу під заставу, якщо вона буде призначена, Кромський сказав: "У мене таких грошей немає".

Як відомо, Кромський був затриманий 28 березня 2014 року в рамках кримінальної справи за фактом штурму Харківської обладміністрації. Його звинувачують за статтями Кримінального кодексу "масові заворушення", "незаконне заволодіння транспортним засобом", "зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України". Йому загрожує до 15 років в'язниці.

Гнат Кромський "прославився" у мережі в лютому 2014 року, коли був охоронцем антимайдану в Маріїнському парку в Києві з позивним "Топаз". У мережі також розміщено його звернення до президента РФ Володимира Путіна з проханням ввести війська в Україну "для захисту громадян".

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...