"Ментовський" майдан: До міліції дійшло, що її звільняють по-справжньому

Таким чином правоохоронці вирішили відреагувати на переатестацію у їхніх лавах.

Правоохоронці бунтують проти переатестації і збираються влаштувати свій "майдан". Ілюстрація:www.rbc.uaСпівробітники Міністерства внутрішніх справ України проведуть акцію протесту біля будівлі МВС у Києві. Про це у своєму мікроблозі в Twitter написав журналіст Олександр Аргат, опублікувавши відповідний документ.

"До міліції дійшло, що її звільняють по-справжньому. (В неділю. - ред.) пікетують МВС, а 20-го - Раду. Це реакція на переатестацію", - зазначив він.

Профспілка співробітників внутрішніх справ України зазначила, що акція протесту відбудеться у зв'язку з" масовими порушеннями прав працівників поліції. Оголошено до п'яти тисяч учасників акції.

Майбутні протести співробітників МВС також прокоментував журналіст Юрій Бутусов. "У Києві розпочинається ментовський Майдан. Люди виходили на Майдан за європейський вибір, за права людини, за свободу підприємництва, і ось вперше бачу, що на Майдан виходять держслужбовці, які втратили зарплату в 3-4 тисячі гривень.

Автомайдан засідає в атестаційній комісії МВС по Києву... А "сміття" не розганяють, а виходять з протестом! Це не просто реформа - це якийсь переворот", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...