Мій друг - пітон: Камбоджійський хлопчик завів собі екзотичну домашню тварину

Сім'я хлопчика вважає пітона Chamroeun своїм магічним духом, який приносить їм достаток і здоров'я.

«Милий» домашній улюбленець. Фото: rusjev.net.

Для сучасного європейця екзотичні країни екзотичні у всьому. У тамтешніх жителів несхожий уклад життя, інше світосприйняття, і навіть домашні тварини - зовсім не коти і не собаки. Так в одному камбоджійському селі хлопчик завів собі улюбленця - 5-метрового пітона. Ось уже кілька років це його нерозлучний друг, пишуть Патріоти України з посиланням Нескучные новости.

Змії, що заповзають прямо в житлові будинки, для Камбоджі не рідкість. Діти люблять гратися з маленькими плазунами. Одного разу в будинок сім'ї Sambath заповз пітон. Господар не став вбивати його і відніс змію в джунглі. На наступний день та ж змія знову була виявлена в будинку, її знову перемістили в ліс. Коли в третій раз та ж ситуація знову повторилася, було прийнято рішення залишити пітона в якості домашньої тварини.

Уорн Самбат і пітон Chamroeun разом сплять.

Син господаря Уорн Самбат (на той момент йому було всього 3 роки) дуже здружився з пітоном на прізвисько Chamroeun. Він лазив по ньому туди-сюди, спав на ньому, тягав за хвіст. За весь цей час змія жодного разу не заподіяла шкоди хлопчикові.

Зараз довжина пітона становить більше 5 метрів, а вага - понад 100 кілограмів. При бажанні пітон зміг би запросто заковтнути хлопчиська, але чомусь він цього не робить. Сім'я вважає пітона Chamroeun своїм магічним духом, який приносить їм достаток і здоров'я. А на незвичайну дружбу хлопчика і змії тепер їдуть подивитися туристи зі всієї земної кулі.

Сім'я Sambath вважає, що пітон приносить їм щастя.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...