Мій внук воює за Україну. Вірю, що доживу до звільнення Луганська - ветеран Другої світової війни (фото)

Літня жінка зазначила, що їй боляче бачити те, що наразі відбувається із Донбасом, однак вона вірить, що побачить його вільним.

Фото:http://dn.depo.ua

На Луганщині вшанували пам'ять загиблих у часи Другої світової війни і згадали тих небагатьох, що ще живуть. Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу Луганської обласної поліції, передають Патріоти України.

Одна з учасниць заходу - місцева жителька, ветеран розповіла, що її онук також вже три роки бере участь у бойових діях на Донбасі у лавах ЗСУ. Літня жінка зазначила, що їй боляче бачити те, що наразі відбувається із Донбасом, однак вірить, що побачить його вільним.

"Мені боляче дивитися на окупований Донбас, серце стискається і сльози на очах. Але я вірю в мою Україну, вона переможе, вона вистоїть і прийде до Перемоги, я доживу до моменту, коли нашій армія звільнить Луганськ, і в ньому знову будуть українські прапори", - розповіла вона і попросила не згадувати її дані в ЗМІ.

Вона також розповіла, що її онук був тричі поранений, але весь час повертається до товаришів по службі і продовжує відвойовувати у бойовиків захоплені землі.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...