"Моя мама вас убьет!": Журналісти дізналися, чий син погрожував київським копам

Відео з затриманням водія Lanosа Максима Павленка, який так переконливо погрожував патрульним своєю мамою, облетіло весь інтернет. Всім захотілося дізнатися - хто ця мама?

"Моя мама вас убьет!": журналісти розшукали супермаму. Фото: Обозреватель.

Мати київського водія-дебошира, який погрожував патрульним при затриманні, раніше працювала в бригаді з охорони Генерального штабу України, а потім у страховій компанії. Подробиці "Обозреватель" дізнався з власних джерел, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відео із затриманням водія Lanos Максима Павленко, який так переконливо погрожував патрульним своєю мамою, облетіло весь інтернет. Багатьох заінтригувало, ким же є мати 29-річного дебошира.

50-річна Людмила Павленко проживає в Подільському районі Києва. У розпорядженні "Обозревателя" виявилися дані про місце роботи Людмили Миколаївни 10-річної давності. У 2004 році вона працювала у військовій частині А0139 - 101-а окрема бригада охорони Генерального штабу Збройних сил України. Потім вона була працевлаштована в страховій компанії "Авіоніка". На сьогодні місце роботи жінки невідоме.

Сусіди родини Павленка розповіли "Обозревателю", що Людмила - за освітою фінансист. "Ким Людмила Миколаївна працює сьогодні, сказати не можу. Люди вони закриті, мало з ким спілкуються. Але сім'я у них не "мажорна". Я навіть сказала б, що нижче середнього достатку", - розповіла нашому виданню одна із сусідок.

Про 29-річного Максима, який погрожував патрульним, сусіди кажуть, що він "любить випити". Як з'ясував "Обозреватель", у 2015 році Максим Павленко двічі притягувався до адміністративної відповідальності за куріння і розпивання алкоголю в громадських місцях. Також він перевірявся поліцією через хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї.

Автомобіль Lanos, за кермо якого Павленко сів п'яним, - 2014 року випуску і зареєстрований на його матір Людмилу.

За фактом завдання Максимом Павленком тілесних ушкоджень одному з патрульних (хлопець вдарив копа головою) поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Ця стаття передбачає виправні роботи на строк до двох років, обмеження волі до трьох років або позбавлення волі на такий же термін.

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...