"Може там якась акцiя була?Картопля фрi за пiв цiни??Це ж реально стадо": Мережу шокував штурм "МакДональдса" у Запоріжжі (відео)

Кафе відкрилося 3 січня після реконструкції. Натовп відвідувачів після відкриття голодною лавиною ввірвався у будівлю.

Скрін відео

Мережу шокувало відкриття "МакДональдса" в Запоріжжі, під час якого люди буквально штурмували будівлю. Відео на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Костянтин Андріюк, під дописом якого і з'явилися коментарі користувачів, зазначають Патріоти України.

"Коли дивлюся на подібне відео, мені завжди цікаво:

- ким працюють ці люди?

- як вони вчилися в школі?

- скільки книг вони прочитали в своєму житті (буквар, другу і синю?)

- за кого/що ці люди голосують на виборах і чи ходять вони взагалі на вибори?

Власне, коли я бачу подібне, у мене зникають будь-які ілюзії, стосовно того, яка ми країна і нашого місця в цивілізованому європейському суспільстві

Довідка: 3 січня 2017 року в Запоріжжі після реконструкції відкрився МакДональдс. Після реконструкції, Карл! МакДональдс, Карл! Тривав 2017 рік і 26 рік незалежності України.", - написав Андріюк.

"Так выглядит картофельная ломка. Страшная штука. Люди и не на такое способны", - відреагував Сергій Полунін.

"Жесть. Але судячи з усього там в основному підлітки, школярі ..." - зазначив Дмитро Іванов.

"А мы орем с русни а у нас люди такое же стадо((", - написав Євген Переверзєв.

"Позорище. Скоро у киселева в итогах будут обсуждать эту тему", - зазначив Максим Дорошенко.

"М-да. Одразу згадалося: "срєдь гавна і бєздорож'я стоіт город Запорож'є". Але таке не тіко там.." - пише Олексій Тавлуй.

"Може там якась акцiя була?Картопля фрi за пiв цiни??Цеж реально СТАДО" - зазначив Толік Бабкін.

"да що ви причепились до Запоріжжя...в інших містах було б те саме...он у маленькому Борисполі завжди людно в McD. Молодь, точніше навіть підлітки 13-16 років сидять та вештаються там без діла, майже нічого не замовляють. Просто у них там місце зустрічі, толока" - наголосив Artem Art.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...