Мрії збуваються: Сміттєвий рай "русского мира" - фоторепортаж по містах окупованого Криму

Туристів немає, а відходів стає більше з кожним днем.

Крим, окупований "русским раем". Фото: onpress.infoЖурналісти багатьох видань не раз намагалися продемонструвати різні пляжі півострова Крим, звільнилася від гніту київської хунти і процвітаючого в лонах "рідної россіюшки". Головною метою була спроба зафіксувати енну кількість туристів на фото, зібраних по соціальним мережам. Однак, на жаль і ах, чого немає (а саме туристів) – того немає, повідомляють Патріоти України. Але пропонують разом з onpress.info познайомиться з матеріалами, присвяченими тому, чим Крим воістину переповненийсміттю. Отже:

"Если туристов в Крыму и не так уж много, то мусора на полуострове предостаточно. Создается впечатление, что его коммунальные службы и вовсе не собирают, а он тем временем спешно и уверенно размножается и размножается. Итак, сегодняшняя фотоподборка по городам оккупированного Крыма посвящена мусору. И начнем с Севастополя!

Ялта

Керч

Алушта! Обнаружены туристы... Или источник мусора?

Щелкино

Саки... совсем засрались

Артек... поток из ада, не иначе!

И так далее. На редкость задокументированного мусорного апокалипсиса, в отличие от туристического бума, в сети оказалось куда больше, а за сим смело можно констатировать факт – Крым превращается в мусорный рай, но уж никак не в Мекку туризма".

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...